Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miroslav - Šaratice

29. 8. 2011

Miroslav - Šaratice 0:1 (0:0)

Góly: Smetana

Šaratice: Plchut - Jedlička D., Ptáček P., Jedlička M., Bukáček - Smetana, Ptáček M., Zouhar (75.min. Masnička), Rozbořil  - Buchta, Borovský (87. min. Hřebíček).

 

Hodnocení trenéra Šaratic (Michal Odehnal):

K zápasu jsme zajížděli oslabeni o tři hráče (Kovač, Cének, Karásek) a jen se dvěma náhradníky z B-týmu respektive z dorostu. Navíc další dva hráči byli v týdnu zranění a otázkou bylo, zda vůbec budou moct nastoupit.
Celý zápas byl vyrovnaný a šancí mnoho nebylo ani na jedné straně. Nic méně se nám podařilo cca. v 61. minutě vsítit a na konci zápasu jsme mohli slavit tento gól jako vítězný.
Vítězství si velice vážím a před kluky smekám, včetně kluků na lavičce, kteří se zapojili do hry a velice nám pomohli dotáhnout zápas do vítězného konce. Všichni plnili své úkoly a makali na sto procent a na některých bylo vidět, že i tuto hranici překročili a po zápase byli zcela vyčerpáni. Ještě jednou velké dík všem hráčům a doufám, že do příštího zápasu se nám podaří všechni "bolístky" vyléčit a potvrdíme tři body!!!

Samozřejmě musím poděkovat i všem fanouškům a že jich nedorazilo málo, i když jsme hráli ralativně daleko, za jejich podporu a super fandění. DĚKUJEME MOC!!!