Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šaratice - Bohunice 2:10

27. 7. 2009

 staženo z www.jmfotbal.cz20. července 2009, 12:27 | Autor: Martin Horákovský | Tisk článku

Bohunice versus Šaratice? Dvouciferný výsledek

Bohunice - Šaratice (PÚ)

V totální jednostrannou kanonádu se zvrhl nedělní přátelák mezi Bohunicemi a Šaraticemi. Zatímco v první půli hráči Šaratic drželi s domácími ještě krok, po přestávce zvadli jako lilium a Bohunice jim nakonec uštědřily deset gólů. Třemi brankami se v utkání zaskvěl bohunický šutér Vladimír Bombicz.



BOHUNICE – ŠARATICE 10:2 (2:1)

Góly: Bombicz 3, Kulička 2, Stehlík, Frank, Hudec, Krejčí, Tonev – Polášek S., Bukáček D.
Bohunice (včetně náhradníků): Cífka – Frank, Hanousek, Polický, Gaňa, Kulička, Kříž, Krejčí, Tonev, Hudec, Bombicz, Stehlík, Uvízl. Trenér: Luboš Kučerňák.
Šaratice (včetně náhradníků): Miček (zapůjčen z Bohunic) – Rozbořil, Lewkiw, Kadlec, Borovský, Smetana, Galia, Bukáček D., Cenek, Polášek S., Kovač, Bukáček J. Trenér: Milan Galia.

Přípravné utkání se mělo původně odehrát v Šaraticích, ale po sobotním lijáku se kvůli tamějšímu podmáčenému hřišti přesunulo na umělou trávu Tatranu. Zápas měl dobrou úroveň jen v prvním dějství, po pauze už jen borci v zelených dresech stále častěji zjišťovali, kolik minut zbývá do konce nevydařeného mače. Nutno však říci, že do Brna zavítal účastník I.B třídy Šaratice s neúplnou sestavou, bez brankáře a navíc se jim v průběhu hry zranil stoper Lewkiw.

Luboš Kučerňák (Bohunice): „V zápase jsme měli nějaké nepřesnosti, ale jinak jsem s naším výkonem spokojený. První půlka byla vyrovnaná, v té druhé půlce jsme soupeře přehráli také díky lepší fyzické kondici. Někteří hráči nám dnes sice chyběli, ale zase jsme vyzkoušeli Franka, který vyšel z dorostu. Na postu pravého obránce se ukázal v dobrém světle. Je to šikovný, poctivý kluk. Kádr pro novou sezonu zůstane s nejvyšší pravděpodobností stejný, akorát do něho zařadíme dva kluky z dorostu. Bombicz, musím zaklepat, je zdravotně v pořádku.“

Milan Galia (Šaratice): „První poločas jsme byli pro mužstvo krajského přeboru dobrým sparingpartnerem. Ve druhé půlce odešel ze hřiště zraněný stoper Lewkiw, na jehož místo se musel zepředu posunout Galia, a byli jsme tak ještě více oslabeni. Chybělo nám totiž pět hráčů ze základu a na střídání jsme nikoho neměli. Závěr zápasu jsme už odchodili. Bohunice mají kvalitní mužstvo. Mají na to, aby v přeboru hrály kolem pátého šestého místa."
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář