Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šaratice - Dobšice

22. 8. 2011

Šaratice – Dobšice 3:3 (1:1)

Góly Šaratice: Jedlička Michal, Ptáček,Milan, Rozbořil Lukáš

Sestava: Plchut - Jedlička D.(65.Yagupa),Jedlička M.,Ptáček P.,Karásek - Rozbořil,Ptáček M.,Zouhar,Bukáček - Buchta, Borovský

 

Hodnocení trenéra:

První poločas byl relativně vyrovnaný, nic méně musím uznat, že soupeř byl velice silný a vytvářel si místy tlak, který jsme překonali a vytvořili si i šanci, kterou jsme opět nedokázali proměnit. Bohužel první gól jsme dostali po hrubé chybě brankéře a následné dorážce. Do půlky jsme stihli vyrovnat po brejku, když byl náš hráč zastaven až v pokutovém území a po následném pokutovém kopu byl stav 1:1. Do druhé půle jsme si dali v kabině úkoly, ale bohužel se nám je nedařilo moc plnit a po fatální chybě stopera a další chybě golmana byl stav rázem 1:3 a mohlo být i hůř!!! Naštěstí jsme dokázali, že sílu máme a po standartních situacích jsme dokázali stáhnout na 3:3, když jsme v závěru šli ještě dvakrát sami na bránu, ale nedali.
Každopádně, vzhledem k průběhu zápasu, jsem  s výsledkem spokojený, už jen z důvodu absence několika hráčů a z důvodu, že kluci opravdu neuvěřitelně zabojovali a semkli se v tým, za což klobouk dolů. Nic méně naše koncovka je tak tragická, že na tom budeme muset makat a snažit se s tím něco udělat!!!